Allsång på kaupunginmuseo

esiintyminen
Helsingin-kaupunginmuseo-livepiha-0058-Edit
Päivä: 26.06.2019 18:00 - 19:00

Tapahtumapaikka: Helsingin kaupunginmuseo, Aleksanterinkatu 16, Helsinki

Allsång på Falkman

Paikka: Helsingin kaupunginmuseo, Aleksanterinkatu 16, Helsinki
Aika: keskiviikkona 26.6.2019 klo 18.00–19.00

Helsingin kaupunginmuseon Falkmanin piha puhkeaa lauluun Pride-viikon kunniaksi!

Tervetuloa Helsingin kaupunginmuseon järjestämään yhteislaulutapahtumaan Allsång på kaupunginmuseo. Lämminhenkinen yhteislaulu rantautuu Helsinkiin, kun kesää, rakkautta ja Pride-viikkoa juhlistetaan laulaen. Juhlakansaa laulattaa vuonna 2004 perustettu Helsingin gaykuoro Out ’n loud, joka tunnetaan mukaansatempaavista esityksistään.

Tapahtumassa mukana myös Ruffle Armyn glitterartistit, jotka loihtivat halukkaille säkenöiviä koristeita. Anniskelusta vastaa Valkoisen salin baari. Tilaisuus on maksuton ja kaikille avoin. Tapahtuma on osa virallista Pride-viikon ohjelmaa.

Helsingin gaykuoro Out ’n loud

Kymmenkunta lauluintoista kundia kokoontui syksyllä 2004 saman pianon ääreen. Syntyi Suomen ensimmäinen gaykuoro Out ’n loud. Kansainvälinen nimi otettiin käyttöön, koska suunnitelmissa oli heti maailmanvalloitus. Pikkuhiljaa alkoi laulajilla löytyä suurin piirtein sama sävel ja keväällä päätettiin lähteä kiertueelle.

Maailmanvalloitus aloitettiin työväenopistossa Etu-Töölössä. Toiselle keikalle lähdettiin Taka-Töölöön. Kolmannelle keikalle mentiin jo raitiovaunulla Kallioon asti. Out ’n loudin tarkoitus on kerätä iloiset satakielet ja varikset yhteen. Kuoro esittää tuttuja, mutta myös tuntemattomia lauluja. Nykysävelet ja klassikot sulautuvat elämänsuolaiseksi riitasoinnuksi, kun miehet astuvat lavalle.

 

Osoite
Aleksanterinkatu 16, Helsinki

 

Kaikki päivät


  • 26.06.2019 18:00 - 19:00

Powered by iCagenda